DAISY BEAUTY EXPO 2017

Hallå där! Jag är förvånad att det fortfarande finns de se fortfarande klickar sig in här på min blogg. Jag har ju inte bloggat överhuvudtaget nu de senaste månaderna, utan håller mest till på youtube numera. Förra helgen var det äntligen dags för årets Daisy beauty expo. För er som följt min blogg och följer andra skönhetsbloggare vet ju redan vad det är. Det är en så grymt bra skönhetsmässa för journalister och bloggare, och jag blev så skita glad när jag såg inbjudan till detta. Inte bara att det är en sjukt bra mässa men i år var den verkligen bättre än tidigare.
 
Jag tänkte inte att jag skulle skriva så mycket mer än så i och med att jag inte fotade någonting från mässan utan allt dokumenterades via video. Här nedanför hittar ni därför en 40 minuter lång, i know that's a lot(!!), video som jag filmade från båda dagarna på mässan. Anledningen till att den är så lång är för att jag i slutet av videon visar alla produkter som jag fick med mig hem.
 
Jag hoppas att ni gillar videon och orkar titta igenom den. Sen ville jag bara säga att ni jättegärna får följa mig på youtube om ni vill se mer av mig. Ha det bra!!