L'oréal Préférance Glam Lights

Jag är verkligen en att experimenta med mitt hår. Egentligen tycker jag inte att man ska färga håret och experimentera själv hemma för det är väldigt lätt att det går fel. Men jag har lärt mig den hårda vägen och har fått gå igenom många misstag och fula hårfärger.
 
L'oréal har kommit ut med ett nytt kit för slingor. Detta är deras nya glam lights. Med dessa kan du få eleganta slingor som ljusar upp ditt hår och ger det naturliga skiftningar.
 
Kommer med en specialutvecklad borste som du applicerar blekningen på och sen drar igenom borsten i håret. Så du borstar helt enkelt bara igenom borsten där du vill ha slingor.
 
Kommer i 3 olika nyanser No 1 för blont till ljusblont hår, No 2 för ljusbrunt till blont hår och No 3 för brunt till ljusbrunt hår.
 
 
Eftersom att jag inte säger nej till att testa nya saker så var jag ganska snabb på att testa det här nya slingkitet.
Idén till det här verkar bra och det är enkelt att bara borsta på där du vill ha slingorna, men vad jag inte riktigt förstår är hur man ska göra för underhåret. Det finns en video från l'oréal ute på youtube där de visar hur du använder den här, men i videon gör de endast på överhåret. Betyder det då att man ska låta underhåret vara mörkt?
 
Jag testade i alla fall att separera håret och göra underhåret först. Det enda problemet jag finner med det här är att håret blir ganska trassligt och sen när du gör slingor under det andra så kletar det av sig på resten av håret. Det är en smart idé men lite knepig att använda tycker jag.
 
När det kommer till uppljusningen så tycker jag att den var riktigt bra på att ljusa upp håret. Så om du är sugen på att testa lite små slingor eller kanske försöka dig på en naturlig ombre effekt kan du testa dessa. Enklast om du bara gör några slingor på överhåret och inte är ute efter en jätteförändring.