March Favorites

Det finns några sminkprodukter som jag har gillat extra mycket den här månaden. Jag ska därför dela med mig av vilka det är.
 
 
Maybelline color sensational vivids, 912 Electric Orange. Ett oranget läppstift, som ser väldigt läskigt ut men gör sig jättebra på läppar. Speciellt nu till våren och sommaren då oranget alltid är en ganska populär färg.
 
Nars sheer glow foundation. En väldigt populär foundation och jag förstår varför. Den lever verkligen upp till förväntningarna och täcker och jämnar ut ansiktet på ett fint sätt. Den är inte för matt utan den ser ut som min egen hud när den appliceras.
 
Milani baked blush, luminoso. Ännu en orangefärgad produkt. Samma som läppstiftet, det här rouget passar superbra till våren och sommaren. Speciellt om man har fått lite färg, den värmer upp ansiktet.
 
L'oreal lumi magique highlighting pen. En concealerpenna som samtidigt ljusar upp och highlightar. Perfekt att ha under ögonen för att ljusa upp lite.
 
E.l.f. contouring blush & bronzing cream. En stor favorit hos mig den här månaden, speciellt bronzern. Två krämprodukter som enkelt jobbas in i ansiktet och ger en fin färg om man vill värma upp lite.
 
Kicks lipstick, moccachino. Ett nudefärgat läppstift funkar alltid om man vill hålla det lite mer neutralt. Väldigt fin färg och läppstiftet glider på mjukt och håller läpparna återfuktade.
 
Här kan ni även se videon där jag pratar om lite fler marsfavoriter.