Recension: REN Flash Rinse 1 Minute Facial

Den perfekta produkter för dig som är för lat för att använda vanliga ansiktsmasker. REN's 1 minute facial är en snabbverkande ansiktsmask som du hinner använda medans du borstar tänderna.
 
REN Flash Rinse 1 Minute Facial är en snabbverkande ansiktsmask på 75 ml för ett pris på ca 479 kr.
Det är en produkt som är fullproppad med C-vitamin. Ger huden mer lyster och gör hudtonen jämnare och en utslätat känsla. Den ska passa alla hudtyper men är man känslig så rekommenderar de att man testar på ett mindre område först. Den här masken gör en stor skillnad på huden efter bara en minut.
 
Produkten har en grön färg och konsistensen är lite grynig och sträv. Du applicerar den på torr hud och masseras in lite lätt. Sedan blöter du händerna lite och masserar över ansiktet. Vänta sedan en minut och skölj. Ingredienserna i produkten aktiveras alltså när den kommer i kontakt med vatten och man känner hur den verkar när den sitter på ansiktet. Det gör inte ont och svider inte men det känns att den gör någonting med huden. Efteråt känns huden mjuk och fräsch.
 
Jag märkte stor skillnad första gången jag använde den här då jag skulle sminka mig och märkte hur mycket bättre och jämnare mitt smink gick på. De rekommenderar att du använder den var tredje dag, men det glömmer jag oftast bort så jag använder den kanske en gång i veckan. När min hy känns lite extra torr så slänger jag på masken och min hy känns som ny igen.
 
Jag är mycket imponerad av den här masken! Doften på den tycker jag dock är lite skum och luktar inte alls sådär citrusigt och gott. Produkten har en tendens att separera sig i tuben så man får komma ihåg att skaka den innan bara. Sen är den heller inte så dryg vilket gör att den tar slut ganska så snabbt. Ska man då använda den tre gånger i veckan tar den slut ännu snabbare. Men i slutändan håller den ändå precis vad den lovar vilket gör att den nästan är värd sitt dyra pris!
 
+ Fördelar
Gör skillnad direkt
Snabb som bara den
Enkelt!
 
- Nackdelar
Unken doft
Ganska odryg
Högt pris
 
Betyg: 4,5/5