My Favorite Makeup Websites

Jag älskar att köpa smink på internet. Dels för att det går att hitta bra smink till ett bra pris, det finns märken som inte går att hitta här i sverige och man kan enkelt söka efter produkter och se recensioner på dem. Därför ska jag dela med mig av de hemsidorna som jag besöker och handlar från mest.
 
 
Feelunique.com - Detta är en av mina favoriter att kolla runt på. En engelsk hemsida där man kan hitta smink, hårvård, hudvård och parfym till ett bra pris. Du hittar märken som ecotools, daniel sandler, the balm, urban decay, l'oréal, maybelline, rimmel osv. De har även gratis frakt.
 
Love-makeup.co.uk - En av mina riktiga favoriter. Här hittar du bra redskap och smink om du är makeup artist men det finns också smink för dig som inte är det. Här finns märken som embryolisse, zoeva, occ, ben nye, bdellium tools, maqpro, z palette och mycket mer.
 
Eyeslipsface.co.uk - Elf är ett budgetmärke med riktigt bra priset och de har vissa produkter som är riktigt bra. Några av mina favoriter är studiorougen, radiance enhancer, deras studiobronzers och studioborstarna. Elf har också väldigt ofta olika erbjudanden och rabatter så ett tips är att hålla koll på deras facebooksida.
 
Sleekmakeup.com - Sleek är ett av mina favoritmärken. De har riktigt bra ögonskuggspaletter med bra kvalité och bra pris. Deras rouge och läppstift är också fantastiska.
 
Cherryculture.com - Detta är en amerikansk hemsida där du kan hitta budgetmärken som nyx. Eftersom att det är en amerikansk sida så blir det lite att betala i frakt och det tar ca en månad att få paketet.
 
Hqhair.com - Ännu en engelsk hemsida där du kan hitta märken som nars, real techniques och urban decay. Även denna hemsida har gratis frakt.
 
Beautybay.com - Också en engelsk sida där du också hittar too faced, stila, anastasia och cargo. Denna sidan har också gratis frakt.
 
Coastalscents.com - Är också en amerikansk hemsida där du kan hitta stora paletter till billiga priser. Ögonskuggspaletter med 88 ögonskuggor i eller rougepaletter.
 
Bhcosmetics.com - Är också en amerikansk hemsida som har större paletter men också mindre paletter, rouge, borstar och enskilda ögonskuggor.
 
Där har ni de hemsidorna som jag använder mest och som ni ser så är det bara utländska hemsidor. Det går alltid bra för mig och brukar ta ungefär en vecka att få hem paket från england, men från usa tar det som sagt lite längre tid. Jag har aldrig behövt betala tull förutom från feelunique som ligger i england men de skickar från en ö som inte tillhör eu så man kan få betala tull, men mailar man till dem med en bild på kvittot på det man betalat så betalar de tillbaka.
 
Det finns också så många fler hemsidor, men det här är de jag själv har handlat från och använder mest. Har du någon favorithemsida som du brukar handla från?