NABLA COSMETICS | Artika Collection

Nabla Cosmetics slutar aldrig förvåna mig. Jag har fått hem ännu ett paket från dem med deras senaste Artika kollektion. Har du inte hört talas om Nabla Cosmetics förut så spana in produkterna på deras hemsida nablacosmetics.com.
 
 
Produkterna kom jättefint paketerade med ett litet julkort och en av krämskuggorna var inslagna i ett pyttelitet gulligt paket.
 
 
Hur fin är inte den här kollektionen? Deras krämskuggor har jag ju testat sedan innan och tycker faktiskt att de är riktigt grymma, även fast jag egentligen inte är så jätteförtjust i krämskuggorn annars. Jag fick även med några av deras refillögonskuggor tillsammans med en fin glittrig liten palett och två av deras läppstift.
 
 
Alltså de här skuggorna är riktigt fina. Jag är kanske smått osäker på den röda färgen och det är nog ingenting jag skulle bära till vardags. Resten av skuggorna är riktigt fina!
 
 
Deras läppstift måste nog vara min favoritprodukt. De kommer i så små och söta förpackningar och läppstiften är så sjukt pigmenterade och krämiga. Det här nudefärgade läppstiftet är riktigt snyggt!