Urban Decay | Revolution Lipstick, Afterglow Blush

För några dagar sen fick jag hem ett helt fantastiskt paket från Urban Decay. När jag var i london så insåg jag hur många produkter urban decay faktiskt har och jag har inte testat så många produkter från dem. Jag har fått hem flera roliga produkter men tänkte börja med att visa upp läppstiften och rouget. För er som undrar så finns UD's produkter att köpa i butik på kicks och på kicks hemsida.
 
 
Urban Decay Revolution Lipstick, Rapture, 190 kr
Dessa läppstift glider lätt på och ger en silkeslen länsla. Den ger en fyllig och intensiv färg. Den har också en krämig konsistens och riktigt bra hållbarhet. Återfuktar läpparna och lämnar dem mjuka och behagliga.
 
Urban Decay Matte Revolution Lipstick, Temper, 190 kr
Ett matt läppstift som är krämigt och icke-uttorkande. Ger otroligt högt pigment så att du får massor av färg i ett svep.
 
 
Urban Decay Afterglow Blush, Rapture, 265 kr
Med afterglow rouget får du en mjuk och krämig konsistens som sitter perfekt. Med den finmalda formulan är det enkelt att jobba in och ger en hållbarhet i upp till åtta timmar. I serien finns massa nyanser med både matt finish och med skimrande inslag. Det finns något för alla.
 
 
De här läppstiften är så otroligt fina och jag ser verkligen fram emot att testa det matta orangeröda. Rouget har jag ju testat sedan innan i en annan nyans och tycker att de har grymma rouge. Du kan verkligen hitta de roligaste nyanserna här. Har du testat några av dessa produkter från urban decay?