February Glossybox 2014

Månadens glossybox är här. Det här är vad jag fick i min box.
 
 
ACE OF FACE Eyelure Extending Serum, 415 kr/4 ml - Bryn- och ögonfransserum som stimulerar tillväxten, stärker och ger näring till hårstråna. Använd detta vårdande serum regelbundet för naturligt fylliga fransar/ögonbryn.
 
THE BODY SHOP Baked-To-Last Eyeshadow, 175 kr/st - Ögonskugga som ger jämn täckning med härlig lyster som håller länge. Applicera med torr borste för en lätt dagmakeup. Fukta borsten för mer intensitet i färgen och skapa en kraftfull sotning.
 
ANATOMICALS Puffy The Eyebag Slayer Wake Up Under Eye Patches, 75 kr/st - Återfuktande plåster som används under ögonen. Reducera fina linjer, ger huden energi och lyster, minskar svullnad och mörka ringar. Applicera på rengjord hy och ta bort efter 30 minuter.
 
HOT MAKE-UP Nail Polish "Passion", 49 kr/st - Nagellack från trendriktiga hot makeup, färgen passion är speciellt utvald för februaris kärlekstema. Inntehåller Inte toulen, formaldehyd eller parabener.
 
NOUGAT LONDON Sparkling Body Shimmer "Cherry Blossom", 249 kr/250 ml - Ge lyster till din hud med denna återfuktande och skimrande gelé för kroppen, som är berikad med rosenmalvaextrakt och vetegroddsolja.
 
LÄKEROL Raspberry Lemongrass, 10 kr/st - Kärlek vid första ögonkastet. Förföriskt fruktig smak av somriga hallon och citrongräs paketerat i en charmerande rosa förpackning. En oemotståndlig nyhet som spås bli en riktig favorit i vår!
 
Helt okej box den här månaden. Jag tror att det enda som jag blev riktigt nyfiken på är lapparna från anatomicals. Ögonskugga är alltid kul att få tycker jag och att det är en the body shop produkt är också kul. Annars tycker jag inte att det var så jätteroliga produkter. Jag är lite trött på att få produkter från hot makeup då jag tycker att det är ett ganska tråkigt märke. Resten av produkterna känns lite tråkiga.
 
Vad fick ni i era boxar? Blev ni nöjda med produkterna?