Event With Schwarzkopf

En av dom roligaste sakerna enligt mig som bloggare är att jag får möjlighet att gå på olika event. Dels för att det är oftast så himla lärorikt, och som makeup artist vill jag alltid få mer kunskap inom självklart makeup men även hudvård och hårvård.
 
Idag var jag på ett event där schwarzkopf pratade om deras nyaste hårfärg som finns ute på marknaden nu. Eventet höll på Orangeriet bar & café vilket är ett jättemysigt ställe. Kanske lite mysigare på våren eller sommaren.
 
English:
One of the best things of being a beauty blogger is that I get the oppertunity to go to different events. Partly because it's usually so instructive, and as a makeup artist I always want more knowledge in of course makeup but also skin care and hair care. Today I went to an event with schwarzkopf and they talked about their latest hair dye.
 
 
Hårfärgen heter Schwarzkopf Nectra Color och är en väldoftande hårfärg med vårdande botaniska oljor och nektar.
 
Detta är alltså en oljebaserad hårfärg som innehåller nektar och botaniska oljor som ska ge håret färgintensitet och glans. Hårfärgen är dessutom ammoniakfri och ska vara väldoftande. Nektarn utvinns ur odlade blommor som är naturligt berikade med mineraler, aminosyror och vitaminer. Den oljebärande formulan ger håret en djup färg och omsluter varje hårstrå för att ge en jämn vacker färg.
 
Nectra Color finns i 12 nyanser och kommer att säljas till ett pris på ca 109 kr.
 
Här ser ni 3 st modeller som har blivit färgade med 3 olika nyanser av nectra color.
 
Detta låter ju väldigt bra. Jag är lite tveksam till att färgen faktiskt är bra för håret, men den är säkert bättre än andra färger då den inte innehåller ammoniak. Hårfärg är ju hårfärg och är inte bra för håret, sedan kan det självklart vara mindre bra och mindre dåligt. Jag ska i alla fall ge den ett test. Normalt sett färgar jag med intensivtoning och gjorde det i förra veckan så jag får vänta ett tag, men det ska bli spännande att se hur den fungerar.
 
Jag valde nyansen 7,55 som jag tror ska passa bra med min nuvarande nyans.
 
Har ni några frågor om hårfärg så är det bara att ställa. Jag är långt ifrån expert men jag kan en del om hårfärg ifall ni har några frågor.