Månadens Skönhetsfavoriter: Augusti 2015

Dags för mina favoritprodukter från augusti månad!
 
 
Yankee Candle Medium Jar, Fluffy Towels
Det här doftljuset är den godaste doften min näsa har känt! Många gillar ju den här rena doften, men det här ljuset luktar exakt som nytvättat! Och jag är helt kär i det. Jag tänder det en stund på kvällen och det får hela mitt rum att lukta som nytvättade kläder. Yum!
 
The Body Shop Fuji Green Tea, Body Butter & Body Wash
Hur har jag missat den här doften innan? Den luktar så himla gott. Jag kan inte säga mer än så. Har ni inte doftat på den än så gör det. Sedan har body buttern en jättehärlig konsistens också. Den har mycket mindre shea smör i sig så den är inte alls lika fet som deras andra body butters.
 
 
Seche Vite Dry Fast Top Coat
Jag har väldigt blandade åsikter och det här topplacket. Det jag gillar är att det gör mitt nagellack superduperglossy men det gör att mitt nagellack skavs av lättare. Och jag vet inte om jag använder det på fel sätt, men så är det.
 
Isadora Lip Liner, 79 Subtle Nude
Finaste nudefärgade läppennan. Mer än så behövs inte sägas. Enda minus är att deras läppennor är helt omöjliga att vässa.
 
MAC Ögonskuggor, Mylar, Cork, Embark
De senaste 4 skuggorna som jag köpt från MAC har jag verkligen använt mycket den här månaden och verkligen gillat mycket. Perfekt vardagsskuggor!
 
MAC Cream Color Base, Pearl
Den finaste krämhighlightern jag har testat. Punkt slut.
 
 
Vilka är dina skönhetsfavoriter från månaden? Har du testat några av mina favoriter? Vad tycker du?