Hud- och kosmetikmässan 2016

Förra veckan var det äntligen dags för årets hud- och kosmetikmässa. Jag var där en av dagarna och försökte gå runt och kika så mycket som möjligt. I detta inlägg tänker jag dela med mig av några av höjdpunkterna, mässan var stor i år och det fanns mycket att titta på men vissa saker stod ut lite mer.
 
 
Nu kommer jag inte ihåg vilken monter detta var för de hade flera olika märken på plats, men de hade i alla fall cover fx som är ett mycket omtalat märke. Jag har själv aldrig testat det, men skulle gärna vilja göra det och det var superkul att få kika lite på produkterna.
 
Den finaste montern gick helt klart till idun minerals, om jag inte minns fel så tror jag att de faktiskt vann pris för finaste monter. Det kan jag förstå för deras monter var fin och supermysig. Jag gillar idun och fick med mig ett litet test på deras senaste mascara som hamnade direkt i min att-testa-hög.
 
 
Hos daisy beauty's presslounge hade de förbättrat sig en aning sen förra året för där kunde man nämligen inte bara vila benen i sofforna utan också ta en liten fikapaus och ladda på batterierna. Det uppskattas mycket!
 
Sen kom vi till ett märke som jag aldrig sett förut men som hade otroligt söta förpackningar. Märket heter bomb cosmetics och finns bla att köpa på lyko's hemsida. De hade söta burkar med kroppskräm, kroppsskrubb, någon slags duschgel och doftljus som dessutom alla doftade supergott.
 
 
Ett relativt nytt märke om jag inte minns fel som jag fastnade för direkt var Kårby som hade doftljus, doftpinnar och rumsspray. Otroligt fina förpackningar och ljusen luktade så sjukt gott. Jag föll verkligen för ett av ljusen som doftade lite citrus och ingefära, men nästan alla ljusen doftade helt magiskt. Jag måste ta reda på var jag kan hitta dessa doftljus och testa!
 
 
Sedan hade vi massa spännande hudvårdsprodukter från bareminerals, ett märke som jag knappt testat någonting från. De hade olika rengöringar och ansiktskrämer för alla olika hudtyper som verkade riktigt bra.
 
Vi hittade också en massa färgglada tvålar som var handgjorda från märket grevinnans rum som tillverkar deras tvålar i gränna. Olika tvålar med massa mönster och olika dofter. Vissa av tvålarna kunde även användas för att tvätta ansiktet med.
 
 
Förutom detta så fick jag också en otroligt skön ansiktsbehandling hos Gilda, någonting som jag inte gjorde förra året. Jag fick en skön ansiktsbehandling och massage med deras nya hydra performance mask som jag ser mycket fram emot att testa. Efter det fick jag även brynen vaxade och färgade hos ett företag som hetter brow by mii, detta har jag tyvärr ingen bild på men jag blev supernöjd.
 
Förutom alla fantastiska montrar så fick jag också med mig en presspåse med massas spännande. Det jag ser mest fram emot att testa ser ni här ovanför. Det är en ögonkräm från märket cicamed, jag fick med deras rengöring förra året och verkligen älskade den. Sedan har vi hydration peel pads från elizabeth arden pro som jag började testa direkt jag kom hem! Någoting som jag också fick med mig på förra årets mässa var sheet mask från masq+ och i år hade de en ny mask som är en bubblande sheet mask och sen fick jag också med mig den återfuktande masken till mitt torra ansikte.
 
Årets hud- och kosmetikmässa var väldigt spännande. Det är alltid roligt att se massa märken man aldrig testat innan eller aldrig ens hört talas om. Man får en möjlighet att höra mer om märkena och ibland till och med hitta nya favoriter. Superdupernöjd med mässan och ser redan fram emot nästa år då den förmodligen kommer att bli ännu större!