UPPDATERING | Vad ska jag göra?

Som ni kanske märkt här på bloggen så har uppdateringen gått lite upp och ner, eller jag ganska mycket upp och ner. Jag har suttit ett tag nu och funderat över det här inlägget. Hur jag ska skriva det, om jag ens ska publicera det. Det finns ju såklart en anledning till att jag inte har uppdaterat så bra och det är för att jag helt enkelt inte haft någon lust till det. Jag kan tvinga mig själv att lägga upp ett inlägg bara för att min blogg inte ska dö ut men då kommer det inte bli bra. Jag har funderat på varför jag inte haft lusten till att blogga och så kom jag på att jag själv läser ju knappt bloggar längre. Jag tittar nästan enbart på youtube och tycker det är väldigt roligt att själv skapa och lägga upp videor. 
 
Med det sagt så vill jag absolut inte säga att jag ska sluta blogga, men jag måste fundera ut hur jag vill göra. Jag måste hitta ett nytt sätt att blogga på för det här fungerar tydligen inte för mig längre. Det kan bli så att jag bara lägga upp ett inlägg på en hel månad, eller så blir det så att jag inte enbart skriver om skönhet och smink. Just nu vet jag alltså helt ärligt inte vad jag ska göra. Det jag vet är att jag inte känner tillräckligt stort driv för att fortsätta som jag gjort tidigare.
 
Det jag också vill säga är att jag är otroligt glad för er som fortfarande klickar er in här på bloggen, trots den dåliga uppdateringen och jag hoppas att ni fortsätter stanna kvar. Jag kan inte lova någonting just nu, men jag tycker väldigt mycket om min blogg och jag gillar att blogga. Det kanske är så att jag bara behöver fundera ut hur jag vill ha det och försöka hitta glädjen över att blogga igen. Jag hoppas att jag har gjort mig förståd någorlunda och att ni förstår vad jag menar.