PÜR | Pressfrukost och Nyheter

Tidigt imorse var jag på en pressfrukost tillsammans med PÜR där det visades massa roliga sminknyheter. Det är alltid så roligt med nytt smink.
 
 
De kommer bland annat ut med en ny palett som de döpt till Love Your Selfie där vi hittar allt som du kan tänkas behöva för att skapa en snygg look. Till det fick vi också såklart en selfiepinne, som tyvärr inte funkar på min mobil.
 
 
En annan spännande nyhet är deras Cameo Contour som är som en stickfoundation med en contourfärg på ena sidan och en highlightfärg på andra sidan så att man lätt kan skulptera ansiktet. I förpackningen med denna får man också en liten svamp, en såkallad beauty blender, så att man enkelt kan sudda in sin contour.
 
 
Love Your Selfie(650 kr) är ett kit där det samlats alla Pür's favoriter och några limited editions. Ett perfekt resekit för dig som är på språng. Den innehåller allt du behöver för att få en snygg look.
 
 
I kitet hittar vi åtta limited edition ögonskuggor, deras mest sålda läppglans, big look mascara, en bronzer, savvy rouge och deras populära puder afterglow.
 
 
Skuggorna är bra pigmenterade och riktigt krämiga. Jag hoppas att de är lika härliga att applicera.
 
 
Lip Lure Hydrating Lip Laquer(295 kr) är ett läppstift som har pigmentstarka färger med glans, en återfuktad formula som inte torkar ut och en konsistens som ger färg och håller. Med filtapplikatorn får man ett snyggt resultat med endast ett drag. Finns i fem olika färger.
 
 
Eye Polish(345 kr) är en pigmentrik skugga med gelekonsistens som ger en finish som känns pudrig men som ser metallisk ut. Använd den ensam som en krämskugga eller tillsammans med ögonskuggor för mer pigment. Skuggan sitter hela dagen och lägger sig inte i linjer. En silikonapplikator ingår och gör den lätt att applicera. Finns i sex olika färger.
 
 
Till sist har vi min favorit Browder(295 kr) för jag älskar ju bryn, vem gör inte det?, och detta är en innovativ och naturlig ögonbrynsprodukt. Den har en unik formula med fibrer som gör att dina bryn får just den naturliga känslad och inte en målad känsla. Med en lättanvänd applikator skulpterar och formar du de perfekta brynen. Finns i tre färger!
 
Det ska bli så roligt att testa alla dessa roliga nya produkter! Vad tycker ni? Någonting som verkar extra spännande?