Mariart school of makeup & hair Recension

Nu är det dags för mig att ge er en recension på den makeupskolan som jag gick på. Kan vara kul för några av er som kanske också funderar på att utbilda er till makeupartister.
 
Den skolan som jag har gått på heter Mariart och ni kan hitta deras hemsida HÄR. Skolan finns just nu bara i stockholm.
 
Jag gjorde ganska mycket research på skolor innan jag gjorde mitt beslut. Jag tittade mycket på innehållet av skolor och ville ha med så mycket som möjligt i utbildningen, vilket mariart har. Det stod mellan 2 skolor och jag besökte dom båda, vilket jag tycker är jätteviktigt. Den ena skolan passade mig inte alls. När jag kom till Mariart så kändes det rätt. Det kändes trevligt och mysigt. Jag fick en bra känsla helt enkelt.
 
Efter att ha gått klart hela utbildningen så vet jag att jag valde rätt skola. Beverly som är lärare på skolan är riktigt duktig på det hon gör och hon har mycket erfarenhet. Alla lektioner hålls på engelska, vilket jag tycker bara är bra.
 
Även fast att jag kunde ganska mycket om smink innan så känner jag att jag har lärt mig massa och utvecklats. Det som jag gillar med skolan är att dom är väldigt noggranna med hygien. Sedan är lärarna väldigt petiga och kollar mycket på detaljer när man sminkar. Vilket jag tycker är toppen och det gör mig bara till en bättre makeupartist när jag kommer ut och ska jobba.
 
Sminket som används heter Emite makeup och är riktigt bra, men det jag gillar är att vi även fick testa på andra märken.
 
Man får den hjälp man behöver och också massa inspiration. Nu när jag är klar så känner jag mig helt redo att ha detta som mitt arbete och jag känner mig mer självsäker i mig själv och att det jag gör är bra. Har ni några frågor så är det bara att ställa dom nedan!